Η ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΑ ΛΙΣΑ!

Κάντε κλικ για να δείτε το Βίντεο για την άνευ προηγουμένου ανακάλυψη του Λιονάρντο περί της Ανατομίας μας. Ο τρόπος δηλαδή που κωδικοποίησε τη Μόνα Λίσα. Ο κύριος λόγος που είμαστε μαγεμένοι από τη Μόνα Λίσα. Διότι, τίποτα δεν είναι τυχαίο. []

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

Click to watch  Ο Αθηναίος συγγραφέας Φίλιππος Μαρινάκης, για τη συγγραφή του μυθιστορήματος μελέτησε 4.500 χειρόγραφα του Λιονάρντο ντα Βίντσι και είκοσι περίπου επιστήμες, από τον Φεβρουάριο του 2012 που αποκωδικοποίησε τη Μόνα Λίσα, κρατώντας το μυστικό της για έξι χρόνια, έως την έκδοση της στο ιστορικό μυθιστόρημα εποχής "Η Αποκάλυψη της Μόνα Λί-σα", ενώ έχει διατελέσει σύμβουλος προγράμματος στο mega για οκτώ χρόνια σε μερικές από τις πιο αγαπητές ελληνικές σειρές, όπως, «Οι Βασιλιάδες», το «Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος» και ο «Λάκης ο Γλυκούλης», μεταξύ άλλων. Έχει αποφοιτήσει από το Κολλέγιο Αθηνών, την Α.Σ.Ο.Ε.Ε. και από το διάσημο A.F.I. στο Λος Άντζελες για το μεταπτυχιακό του στον κινηματογράφο. Έχει ζήσει μια αρκετά περίεργη κι αναπάντεχη ζωή ταξιδεύοντας σε περισσότερες από 30 χώρες, σε 4 ηπείρους, και δουλεύοντας σε δύο διαφορετικές ηπείρους, με τις μεγάλες του αγάπες να είναι η μαγεία του έρωτα γενικώς, η επίλυση μυστηρίων, η φιλοσοφία, το χιούμορ, η ιστορία, τα ταξίδια, η φωτογραφία, η δημιουργία ταινιών/σειρών, η αισθητική, ο αθλητισμός, τα σενάρια για το μέλλον, η ελεύθερη έκφραση ειλικρινών ανθρώπων και η κοινωνική ισορροπία.

  Η λίστα των σειρών και ταινιών που έχει συμμετάσχει βρίσκεται εδώ. Για τυχόν απορίες, σχόλια, ιδέες, ή επαγγελματικές προτάσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω Facebook ή μέσω Instagram ή στο contact(at)filippos.com.

Facebook
Filippos Marinakis Instagram

 


Η ΜΟΝΑ ΛΙΣΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΘΗΚΕ!
-19 ΝΕΕΣ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ
(2019)
[ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑ ΛΙΣΑ]
FILMARK PRODUCTIONS

"Επιτέλους, η Μόνα Λίσα αποκωδικοποιήθηκε! Πίσω της κρύβει τον νέο απίστευτο Φυσικό Νόμο, πως: Όλοι μας είμαστε δύο τελείως διαφορετικοί άνθρωποι σε ένα σώμα. Τα επιστημονικά μας δεδομένα μόλις άλλαξαν."

Στα αριστερά είναι το επαναστατικό και δωρεάν βίντεο της Ιστορικής Αποκωδικοποίησης της Μόνα Λίσα, με 18 αποδείξεις, στα Ελληνικά.

  Επιτέλους, ο κωδικός της Μόνα Λίσα αποκωδικοποιήθηκε! Αυτή είναι η πρώτη φορά που αποκωδικοποιούμε τη Μόνα Λίσα (και όχι "Λίζα" όπως θα δείτε στο βίντεο ή στο website). Πίσω της κρύβει τον νέο απίστευτο Φυσικό Νόμο, πως: "Όλοι μας είμαστε δύο τελείως διαφορετικοί άνθρωποι σε ένα σώμα. Τα επιστημονικά μας δεδομένα μόλις άλλαξαν." Ο Νέος αυτός Φυσικός Νόμος μπορεί ν'αρχίσει ένα ντόμινο στις επιστήμες μας, και ειδικώς στην Ανατομία, Βιολογία, Νευρολογία, Οπτική, Μάρκετινγκ και ακόμα και στην Τεχνητή Νοημοσύνη.

FilMark Productions YouTube Channel  Εδώ θα βρείτε το Τρέιλερ της Αποκωδικοποίησης της Μόνα Λίσα. Εάν σας αρέσει η αποκωδικοποίηση, παρακαλώ μοιραστείτε τα νέα με τους φίλους σας ή τους καθηγητές σας. Το email μου είναι: contact(at)filippos(dot)com για σχόλια, συνεργασία, ιδέες κ.τλ.


  Camera by: Βαρδής & Μυρτώ
  Edited by: Φίλιππος Μαρινάκης

Γυρίστηκε στις 20 Οκτωβρίου 2018, στο Polis Art Cafe, στην Αθήνα.

Η ΜΟΝΑ ΛΙΣΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΘΗΚΕ!


ΠΩΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ;
[6 λεπτά. Αγγλικά- Ονειρικό Φιλοσοφικό Θρίλερ, 2013 & 2019]

Click to watch

  Το πρώτο βήμα είναι να παρατηρείς. Μετά, για να βρεις εκπληκτικές απαντήσεις, πρώτα πρέπει να κάνεις εκπληκτικές ερωτήσεις! Υπάρχει Αλήθεια; Γυρισμένο στα εκπληκτικής ομορφιάς μοναστήρια του 11ου αιώνα στα Μετέωρα, που θυμίζουν πολύ τον Άρχοντα των Δακτυλιδιών και το Μόρντορ, αλλά και μέσα από τον 2.500 ετών ιερό ναό των Δελφών, όπου η Πυθία μας μοιράζεται το Μήνυμα της για την Ανθρωπότητα. Εϊμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα της Ανθρωπότητας; Πώς να λύσεις τα περισσότερα από τα προβλήματά σου; Που μπορεί κάποιος να βρει τον Δρόμο της Φώτισης; Πώς να βρεις απαντήσεις για τα πάντα; Το πρώτο φιλοσοφικό θρίλερ!
Είμαστε έτοιμοι για το Επόμενο Βήμα της Ανθρωπότητας;
FilMark Productions YouTube Channel
 Σενάριο/Σκηνοθεσία/Μοντάζ: Φίλιππος Μαρινάκης
OST: Lord of the Rings main theme. Γυρισμένο με Mark II στα Μετέωρα και στον Ναό των Δελφών, στη μαγική Ελλάδα.  

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ;

ROAD-TRIP ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ
του Φίλιππου Μαρινάκη (1992-2019)

Mona Lisa Code here?

            Εάν κάνετε κλικ στις παραπάνω φωτογραφίες, θα μεταφερθείτε σε μία σχετική φωτογραφική έκθεση. Ακολουθείστε τους συνδέσμους (links) για να πλοηγηθείτε από το παραπάνω φώτο μενού.
Από μικρό παιδί αγαπώ να ταξιδεύω στον πλανήτη. Ειδικά στις ημέρες μας είμαστε η πρώτη γενιά τουριστών που μπορεί να ταξιδεύει σχετικά εύκολα, οπουδήποτε στον πλανήτη. Τα ταξίδια μου ξεκίνησαν με μια κρουαζιέρα στην Κωνσταντινούπολη, και στο αινιγματικό Κάιρο και Λούξορ στην Αίγυπτο. Θυμάμαι τότε ένα αγόρι-πωλητή σουβενίρ που όσα «δεν ενδιαφέρομαι» του έλεγες, τόσο ανέβαζε την τιμή της πραμάτειας του!

Από τότε είμαι με την κάμερα μου ως το καλύτερο μου φίλο σε ταξίδια στο πέρας της Ελλάδας,Barcelona streets at dusk από την μητρική μου Κρήτη ως το Σουφλί στα σύνορα με την Τουρκία. Ταξίδεψα στην Ευρώπη με το Ίντερειλ, και ιδιαιτέρως στην Βαρκελώνη, το Λονδίνο, το Άμστερνταμ, το Παρίσι και την Νίκαια. Στα επόμενα χρόνια ταξίδεψα πέντε φορές στην Ταϊλάνδη, όπως και στην Καμπότζη τρία χρόνια μετά που επιτρέψαν την είσοδο σε τουρίστες, και ναι στην Πνομ Πενχ τότε υπήρχαν δεκάδες μεγάλες νυχτερίδες που πετάγανε πάνω από το κεφάλια μας, και ναι οι κατσαρίδες σίγουρα υποστηρίζουν πως η περιοχή τους ανήκει.

Mona Lisa Code here?           Πήγα στη Ρουμανία και την Τρανσυλβανία για να δω το σπίτι του Κόμη Δράκουλα. Επίσης ένα road trip από την Βαρκελώνη ως το Μαρόκο, κι ένα άλλο road trip στον διάσημο από τις αμερικάνικες ταινίες Route 66, από το Λος Άντζελες ως το Τέξας, και αυτή κι αν ήταν Η περιπέτεια... Όπως ήταν και η Νέα Υόρκη. Η Βενεζουέλα είναι επίσης μια πανέμορφη κι εξωτική χώρα, όπου για χάρη της δημιούργησα και το πρώτο μου φωτογραφικό e-book βιβλίο.
Τούτο το μέρος του site αφορά τις εικόνες κι όχι τις λέξεις. Μακάρι να μοιραστούμε παρέα τις πανέμορφες χώρες μας και να πετάξουμε μακριά τα σκουπίδια. Αυτό είναι για την δόξα και τελειότητα της Φύσης και του Ανθρώπου ως ένα!

* Η πάνω φωτογραφία είναι από τα σύνορα Καμπότζης και Ταϊλάνδης, όπου ζήτησα από τον νεαρό να τον φωτογραφίσω κι εκείνος μου ζήτησε ένα τσιγάρο για ανταλλαγή. Προσέξτε πόσο "φιλικά" με κοιτούν οι ντόπιοι στο φόντο... Η δεύτερη είναι από το Κο Τσάνγκ στην Ταϋλάνδη και η τρίτη από τον μεγαλύτερο καταρράκτη στη Γη, ύψους 1χλμ, το Saltio Angelo στη Βενεζουέλα.

ROAD-TRIP ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ

 

 

PREVIEW ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ "ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ"