THE LAST SUPPER

What's Mona Lisa's "secret of secrets?" Leonardo Da Vinci Drawing & Quote

Be one of the first to know about Mona Lisa's Secret of Secrets!. [Click to Buy Book]

 

. [edited Jan. 21, 2019]

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ H ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΑ ΛΙΣΑ: H ΜΟΝΑ ΛΙ-ΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ'ΑΡΧΑΣ ΧΩΡΙΣΜΕΝΗ ΚΑΘΕΤΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΙΣΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΛΙ-ονάρντο ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑ-λάι, ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΗ ΚΙ ΕΡΩΜΕΝΟΥ, ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ! ΕΞΟΥ ΚΑΙ MONA "LI-SA", ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΧΩΡΙΣΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΟΝΑ LI-SA!!

LI-onardo + SA-lai = LI-SA!!
Mona Lisa Code here?

Για να μην έχουμε καμία αμφιβολία για τις προθέσεις του, τους χώρισε και ένωσε και στον "Ιωάννη τον Βαπτιστή" και στον "Κοσμοκράτωρα Σωτήρα", όπως φαίνεται παρακάτω στη Βήμα Βήμα αποκωδικοποίηση της Mona Lisa και των δύο μας εαυτών, με τις 8 αποδείξεις τους.
Διότι, όπως η Μόνα Λίσα, ανάλογα κι εμείς είμαστε μοιρασμένοι σε δύο διαφορετικά ήμισυ πρόσωπα!
Και μπορούμε να το αποδείξουμε, για παράδειγμα, συγκρίνοντας τα δύο μισά μας πρόσωπά στον καθρέπτη.

Τώρα, που είδαμε τον "άλλο μας εαυτό", λογικά, το συντομότερο δυνατόν να μάθουμε να συνεργάζομαστε με τον δεύτερο μας εαυτό, διότι είναι όσο αληθινός όσο κι εμείς!
Κατ'επέκταση, μπορούμε όλοι να Φωτιστούμε με τη χρήση της Λογικής, εάν εξωτερικεύσουμε και εναρμονίσουμε τους εαυτούς μας, ως ολοκληρωμένοι άνθρωποι!

Ένα παράδειγμα της επιστημονικής σημασίας του Κωδικού της Μόνα Λίσα είναι πως τώρα η Ψυχολογία μπορεί να γίνει επιστήμη, καθώς, λογικά, βρέθηκε ο πρώτος Φυσικός Νόμος για τον εσωτερικό μας κόσμο!

 

Jan. 21, 2019
ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ
TheRevelationOfMonaLisa.com!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΕΠΟΧΗΣ, ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑ ΛΙΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ!
"Δεν έχουμε μόνο μία προσωπικότητα, έχουμε δύο!!"

Με δύο τρόπους σκέψεις, δύο θέλω, δύο όνειρα, δύο ηθικές, δύο γούστα ενωμένα στο ίδιο σώμα! Ο περίφημος «άλλος μας εαυτός» δεν είναι θεωρητικός, είναι επιστημονικό γεγονός και δεν σχετίζεται με τον "σκοτεινό εαυτό/σκιά", που πρότεινε ο Καρλ Γιούνγκ, πως έχουμε. Με έναυσμα την απίστευτη παρατήρηση του Ντα Βίντσι, αποδεικνύεται πως έχουμε δύο ισότιμους εαυτούς, διαφορετικούς, ταιριαστούς και όχι αντίθετους, αλλιώς ούτε θα μπορούσαμε να πάρουμε τόσες πολλές αποφάσεις, αλλά και γιατί να τους ταιριάξει η φύση;

  Χάρη στην απίστευτη παρατήρηση του Ντα Βίντσι για την ανατομία μας και τη σημερινή μας τεχνολογία, μπορούμε να αποδείξουμε την ύπαρξη τους, με τη Μόνα Λίσα, τον καθρέπτη μας, την παρατηρητικότητά μας, τις εκφράσεις μας, αλλά και με τα μικροσκόπιά μας! Κι όλα επεξηγούνται κι αποδεικνύονται παρακάτω, χωρίς να χρειάζεται κάποιος να είναι «ειδικός», καθώς η τέχνη του Ντα Βίντσι ήταν για όλους, και γι’αυτό άφησε 8 αποδείξεις του κωδικού του. Ώστε να μην μπορεί κανείς να αμφισβητήσει τις προθέσεις του.


"Ένα παντοδύναμο εργαλείο για την καθημερινή μας ισορροπία και πρόοδο, και ένα πιθανό επιστημονικό ορόσημο"

  Παρακάτω, θα βρείτε καταρχάς την οριστική αποκωδικοποίηση της ταυτότητας της Μόνα Λίσα και γιατί το αινιγματικό της χαμόγελο και βλέμμα μας μπέρδεψε όλους αυτούς τους αιώνες, και μετά οι περαιτέρω αποδείξεις για τους δύο εαυτούς μας, τι σηματοδοτεί από εδώ και πέρα η γνώση μας πως έχουμε δύο εαυτούς στην καθημερινότητα μας, και πως επηρεάζονται οι φυσικές μας επιστήμες. Δίδονται δωρεάν, διότι αποτελούν την αρχή του εντυπωσιακού ταξιδιού που περιγράφεται στο μυθιστόρημα.

 

  Εώς σήμερα οι ιστορικοί πιστεύουν πως η Μόνα Λίσα είναι η Λίζα Τζεραρντίνι, η γυναίκα του Τζιοκόντο. Αυτό, πρόκετει να αλλάξει! Ζήσε μέσα στο πολυδιάστατο μυαλό του Λιονάρντο ντα Βίντσι, όταν ερωτεύτηκε και δημιούργησε τα Αριστουργήματά του, με τη χρήση 350 πινάκων και σχεδίων ως μέρος της πλοκής του ιστορικού μυθιστορήματος και της ενηλικίωσης και Φώτισης των ηρώων του.

           Το έναυσμα για την Αποκωδικοποίηση της Μόνα Λίσα ήταν κατ'αρχάς η αινιγματική εσωτερική φωνή του συγγραφέα, που τον ώθησε να χωρίσει τη Μόνα Λίσα κάθετα στα δύο [το τι του είπε εξηγείται στο μυθιστόρημα], και μετά η σύγκριση της με τη Μόννα Βάννα ή Γυμνή Μόνα Λίσα, από τα χέρια του αγαπημένου του Λιονάρντο, Σαλάι. Διότι, ως αγαπημένος του είναι λογικό να γνωρίζει περισσότερα για το μυστικό του Λιονάρντο ντα Βίντσι. Συγκρίνοντας τους βλέπεις πως πέρα της κοινής τους στάσης και της κοινής προοπτικής που σίγουρα δείχνουν πως είναι σχετικοί μεταξύ τους, το αριστερό μισό της Μόνα Λίσα είναι σχεδόν όμοιο με εκείνο της Μόννα Βάννα! [Στο μυθιστόρημα επεπεξηγείται και η σχέση τους, όσο και η διδασκαλία του Λιονάρντο και γιατί λέγεται Λιονάρντο κι ο όχι Λεονάρντο. Ακριβώς στα αριστερά η υπογραφή του Λιονάρντο στον Βιτρουβιανό Άνθρωπο]

Μόνα Λίσα του Λιονάρντο ντα Βίντσι και Monna Vanna του Σαλάι.

           Όλα τα παραπάνω οδηγούν στο συμπέρασμα,πως το αριστερό ήμισυ της Μόνα Λίσα
είναι όντως ο περίφημος Σαλάι. Φυσικά!
           Γιατί ο Λιονάρντο να αποτελούσε εξαίρεση και να μην αναδείκνυε τον έρωτα και μούσο του στο αγαπημένο του αριστούργημα; Να γιατί ο Λιονάρντο όπου και να πήγαινε είχε παρέα τον πίνακα της Μόνα Λίσα, σαν να είχε μαζί του τον αγαπημένο του. Οπότε κι έχουμε απαντήσει μία πλευρά περί της ταυτότητας της Μόνα Λίσα. Η μία πλευρά της Μόνα Λίσα είναι ο επί τριάντα χρόνια επιστήθιος φίλος, μαθητής κι εραστής του Λιονάρντο, ο Σαλάι!

           Εάν το ένα έτερον ήμισυ της Μόνα Λίσα είναι ο Σαλάι, τότε με ποιον επέλεξε ο Λιονάρντο να τον ενώσει στο αγαπημένο του έργο;
           Διότι όσο περισσότερο παρατηρείς τα δύο έτερον ήμισυ της Μόνα Λίσα, τόσο περισσότερο διαφοροποιούνται μεταξύ τους. Φαίνεται λες κι έχουν δύο συνολικά αλληλοσυνδεόμενες και διακριτές προσωπικότητες. Δύο διαφορετικοί άνθρωποι. Το αριστερό μάγουλο είναι σφριγηλό, το δεξί με το ίδιο δέρμα και υφή, αλλά μαζεμένο και το ρουφάει ελαφρά, όπως φαίνεται υποχρεωνόντουσαν οι οραματιστές ακόμα και της Αναβίωσης του πολιτισμού μας... Το αριστερό μέρος φαίνεται φιλόδοξο, ενώ το δεξί μες στην ηρεμία και ολίγον απομακρυσμένο. Λες και το καθένα έχει τις δικές του φιλοδοξίες, σκέψεις και όνειρα, λες και είναι ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!  
           Οι διαφορές των δυο μισών πλευρών φαίνονται ευκολότερα εάν κρύψεις τη μία πλευρά με την παλάμη σου.
           Ό,τι παρατηρούμε στα έργα του Λιονάρντο είναι αποτέλεσμα βαθιάς σκέψης και τίποτα δεν είναι τυχαίο. ΑΡΑ:
Η Μόνα Λίσα είναι συνειδητά
δύο διαφορετικά μισά πρόσωπα
ενωμένα σε ένα!
Το πρώτο κλειδί της Μόνα Λίσα!
Το ένα έτερον ήμισυ είναι ο Σαλάι, και το άλλο δεν μπορεί να είναι άλλος παρά ο ίδιος ο Λιονάρντο ντα Βίντσι! Διότι είναι ολίγον αδύνατο να ένωνε τον αγαπημένο του με οποιονδήποτε άλλο.
          
           Αναζητώντας για αποδείξεις στη θεωρία αποκωδικοποίησης της Μόνα Λίσα, καταλαβαίνεις πόσο οργανωμένος και μεγαλοφυΐα ήταν ο Λιονάρντο, καθώς για να διαλύσει κάθε αμφιβολία πως η Μόνα
Λίσα είναι καταρχάς η ένωσή του με τον Σαλάι, την ονομάζει «Λίσα», όπου εάν το χωρίσουμε στη μέση όπως στην αποκωδικοποίηση, τότε βλέπουμε την απόδειξη της αποκωδικοποίησης μια και είναι «ΛΙ-ΣΑ». Όπως δηλαδή τα δύο πρώτα γράμματα του ονόματος του ΛΙονάρντο και του ΣΑλάι!
Δηλαδή, χώρισε και ένωσε τόσο τα πρόσωπά τους, όσο και τα ονόματά τους σε ένα! Και την ονόμασαν «Λί-σα»!! Η ΜΟΝΑ ΛΙΣΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΘΗΚΕ!! LI-onardo + SA-lai =LI-SA!!

           Οι ερωτευμένοι Λιονάρντο και Σαλάι είναι η αινιγματική κι ερωτευμένη Μόνα Λίσα! Βρήκε το ένα ήμισυ το έτερόν του ήμισυ κι ενώθηκαν για να δημιουργήσουν το αριστούργημα της Μόνα Λί-Σα, συνδέοντας πρόσωπα και ονόματα! Η αποθέωση του αληθινού έρωτα μεταξύ του Λιονάρντο και του Σαλάι! Ένας ανυψωτικός έρωτας που χάρη στην αναγνώριση της Μόνα Λίσα παραμένει ζωντανός από τον 16ο αιώνα που δημιουργήθηκε έως και σήμερα.
           Να είναι ο Λιονάρντο η δεξιά μυστική πλευρά της Μόνα Λίσα, εξηγεί και γιατί ο Μαέστρο μάς έκρυβε το νεανικό του πρόσωπο και γιατί μας μπέρδεψε με το όνομα του, υπογράφοντας και ως Λιονάρντο, αλλά και ως Λεονάρντο. Για να μπορεί τουλάχιστον στην τέχνη του ελεύθερος να μοιράζεται τον κόσμο του με το έτερόν του ήμισυ! Για πάντα!

Όπως γράφει και κυκλώνει ο Λιονάρντο ντα Βίντσι: [1]


           Μας το είχε γράψει! Απίστευτο; Το πρόσωπό του είναι η Φυλακή της Αγάπης μεταξύ του Λιονάρντο και του Σαλάι. Μην το αποκαλύψεις διότι κινδυνεύει η ελευθερία τους, σε εποχή Ιεράς Εξέτασης για τους ερωτευμένους άνδρες. Η Μόνα Λίσα είναι η ελευθερία του έρωτά τους, στον αιώνα των αιώνων. Τι ποίηση η σκέψη του Λιονάρντο!...! Παντοτινός έρωτας ακόμα και με τον κίνδυνο της ελευθερίας τους! Ο Λιονάρντο βρήκε τον τρόπο να εκφράσει ό,τι ένοιωθε και μάλιστα μπροστά στα μάτια όλων!

           Κατ'επέκταση, το χαμόγελό της μας μπέρδεψε, διότι το αριστερό μισό πρόσωπο του Σαλάι χαμογελάει πλήρως, ενό το δεξί του Λιονάρντο δεν χαμογελάει καθόλου. Οπότε και η εντύπωση μας για το χαμόγελο της Μόνα Λίσα αλλάζει αναλόγως το που εστιάζουμε τα μάτια μας. Ποιός να φανταζόταν πως η Μόνα Λίσα είχε το χαμόγελο δύο ανθρώπων;    

Το αινιγματικό χαμόγελο της Μόνα Λίσα επιτέλους αποκωδικοποιήθηκε!
Είναι το χαμόγελο δύο διαφορετικών ανθρώπων!

           Η ίδια λογική ισχύει και για το βλέμμα της Μόνα Λίσα. Το κάθε μάτι κοιτάει σε διαφορετικό σημείο, μπερδεύοντας μας. Το αριστερό κοιτάει εμάς και το δεξί κοιτάει στο άπειρο.

           Κατ'επέκταση και κατ'επιβεβαίωση της παραπάνω θεωρίας, ο Λιονάρντο τους χώρισε+ένωσε και στον "Ιωάννη τον Βαπτιστή" αλλά και στον ακριβότερο πίνακα της Ιστορίας μας, τον "Ιησού Κοσμοκράτορα", απελευθερώνοντας τους από τη Φυλακή της Αγάπης, ξανά και ξανά! Οπότε στον "Ιωάννη τον Βαπτιστή" μπορεί όλοι να βλέπαμε μόνο τον Σαλάι, όπου το μισό του πρόσωπο καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του προσώπου του Ιωάννη Βαπτιστή, αλλά η αλήθεια είναι πως το πρόσωπό του, όπως στη Μόνα Λίσα, είναι οι δυο τους, μαζί για πάντα. Το αριστερό είναι σίγουρα ο Σαλάι και το δεξί δεν μπορεί να είναι άλλος από τον πολύ όμορφο και νέο Λιονάρντο, ταιριασμένοι ηλικιακά μεταξύ τους, μια και είναι τώρα συνομήλικοι, καθώς πάντα ήθελαν να δουν πώς θα ήταν εάν δεν είχαν είκοσι οκτώ χρόνια διαφοράς! Ο Λιονάρντο ντα  Βίντσι είναι όντως απαράμιλλης ομορφιάς. Πεντάμορφος!

           Μία ανδρική και θηλυκή πολύ ιδιαίτερη ομορφιά του Λιονάρντο που λέει περισσότερα απ’όσα κρύβει. Νοιάζεται κι έχει την περιέργεια και να παιχνιδίσει μαζί μας και να διασκεδάσει εκφράζοντας και μεταφέροντας την ερωτική τους σχέση. [Στο ιστορικό μυθιστόρημα εποχής υπάρχει η Τρισδιάστατη Μόνα Λίσα από τα χέρια του Μαέστρο Λιονάρντο, ώστε να έχει τα μάτια του καρφωμένα πάνω στον αγαπημένο του για πάντα, αλλά και άλλες τρεις πρωτοεμφανιζόμενες,, κρυφές φιγούρες πάνω στη Μόνα Λίσα.]

  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ η Αποκωδικοποίηση της Μόνα Λίσα, μετά από πεντακόσια χρόνια αναμονής, από τον Φίλιππο Μαρινάκη M.F.A., τηλεοπτικό στέλεχος για πολλά χρόνια στις Ελληνικές Σειρές του mega, και συγγραφέας της «Αποκάλυψης της Μόνα Λί-σα» που μελέτησε 4.500 χειρόγραγα του Ντα Βίντσι και είκοσι επιστήμες για να παρουσιάσει τα αποτελέσματά της έρευνάς του, ενώ μόλις εξέδωσε την Αποκωδικοποίηση της Μόνα Λίσα.

          Λίγα λόγια για την ιστορία: "Ο εικοσιεννιάχρονος, άκακος κι ευαίσθητος Νίκολας βρίσκει στη Φλωρεντία του 18ου αιώνα το κρυφό και χαμένο χειρόγραφο του τελευταίου μαθητή και κληρονόμου του Λιονάρντο ντα Βίντσι, και αποκωδικοποιεί πρώτα τον κόσμο και μετά την περίφημη Μόνα Λίσα, ζώντας τα διδάγματα του Λιονάρντο ως μέρος της περιπετειώδους ζωής του, μεταξύ της Φλωρεντίας και της Νέας Υόρκης του 1800, στον αγώνα για μια άξια και πεντακάθαρη ζωή". Μια αποκωδικοποίηση σε Τρεία Επίπεδα.

[ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑ ΛΙΣΑ
αφορά την προσωπική μας ισορροπία,
όπου μπορούμε να τη δούμε ακόμα και στο πρόσωπο μας!]

Διότι, ο Λιονάρντο λέει  πως
«επιδεικνύει τη Φύση του Ανθρώπου με τον  ίδιο τρόπο που περιγράφει τη φιγούρα του»[2].
Και για τη  φιγούρα γράφει πως «το σχήμα των σωμάτων είναι διαιρεμένο σε δύο πλευρές»! [3]
           Και όταν ο Λιονάρντο ντα Βίντσι σχεδιάζει την ανατομία του ανθρώπινου κρανίου, επίσης το μοιράζει στη μέση, και οι δυο πλευρές του είναι φανερά διαφορετικού τύπου, όπως ακριβώς και στη Μόνα Λίσα! Δύο ακόμα απόδειξεις περί του κωδικού του Λιονάρντο, φτάνοντας τις πέντε μέχρι στιγμής.

Η Αποκωδικοποίηση της Μόνα Λίσα ήταν πάντα μπροστά στα μάτια μας!! Απίστευτο;;

           ΤΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ πως ό,τι ισχύει στη Μόνα Λί-σα, όπου αποτελείται από τα ταιριαστά, αλλά διαφορετικά, έτερον ήμισυ πρόσωπα του Λι-ονάρντο και του Σα-λάι, το ίδιο ισχύει και σε όλα τα όντα, άρα και σε εμάς! Δηλαδή, ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΕΤΕΡΟΝ ΗΜΙΣΥ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΣΩΜΑΤΑ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ, ταιριαστές, αλλά διαφορετικές, που θα μπορούσαν να ανήκουν σε διαφορετικό άνθρωπο! Η καλύτερη απόδειξη είναι πως μπορούμε να δούμε ΟΛΟΙ στον καθρέπτη μας τα δύο διαφορετικά έτερον ήμισυ πρόσωπά μας, για να μην έχουμε καμία αμφιβολία για την εγκυρότητα της επαναστατικής παρατήρησης του Λιονάρντο ντα Βίντσι περί της Ανατομίας του Ανθρώπου!

           ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΕΤΕΡΑ ΗΜΙΣΥ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΑΣ, ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ!

           Οπότε, τι καλύτερη ιδέα από το να παρατηρήσουμε μετά το πρόσωπό μας, τα έτερον ήμισυ πρόσωπα διασήμων της εποχής μας;

 [ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΔΙΑΣΗΜΩΝ ΕΤΕΡΟΝ ΗΜΙΣΥ ΠΡΟΣΩΠΩΝ]

           Ο πιο γνωστός πολιτικός της εποχής μας. Το δεξί του έτερον ήμισυ πρόσωπο είναι το διάσημο μισό, ενώ το αριστερό του είναι ένας μικρός άγνωστος. Δηλαδή, εάν κάποιος μας έδειχνε το αριστερό μισό του πρόσωπο και μας ρώταγε "ποιός είναι;", τότε δεν θα μπορούσαμε με τίποτα να τον αναγνωρίσουμε!

           Ας δούμε τώρα, τις Τρείς Φύσεις του Άλμπερτ Άινσταϊν και πώς μπορούμε από τη μία να χαμογελάμε και από την άλλη να είμαστε σοβαροί. [Οι 3 Εαυτοί μας επεξηγούνται πλήρως στο μυθιστόρημα]

 

            Εάν μοιράζεται το πρόσωπό μας στα δύο, λογικά και ολόκληρο το σώμα μας διαιρείται σε δύο έτερον ήμισυ, όπως παρατηρούμε και στον καθρέφτη μας, μια και δεν είναι μόνο το πρόσωπό μας δύο έτερον ήμισυ – είμαστε ταιριασμένοι από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Η διαίρεση δεν είναι αντίγραφο, αλλά ασύμμετρα όμορφη και φυσικά ταιριαστή.
Όπως παρατηρούμε, τα δύο έτερον ήμισυ του σώματος της φωτογραφίας είναι διαφορετικού τύπου, λες και θα μπορούσαν να ανήκουν σε ένα άλλο άνθρωπο.

  Το αριστερό είναι «πέτρα», το δεξί έχει περισσότερο «κρέας». Οι ρώγες δεν είναι στο ίδιο ύψος και οι πλευρές της κοιλιακής χώρας δημιουργούν φυσικά ασύμμετρες καμπύλες, παρ’ότι ανήκουν στον ίδιο λεπτό άνθρωπο.


   Όπως η Μόνα Λί-σα, έτσι κι εμείς είμαστε μοιρασμένοι+ενωμένοι σε δύο έτερον ήμισυ Πρόσωπα και Προσωπικότητες, και μια Τρίτη, που αποτελεί τον συνδυασμό τους και παίρνει τις αποφάσεις!
Μία έτερον ήμισυ Προσωπικότητα ο Σαλάι, η δεύτερη έτερον ήμισυ ο Λιονάρντο και η τρίτη και συνολική, η Μόνα Λίσα! Τόσο διακριτές μεταξύ τους, όπου ενώνεις δύο ανδρικές Φύσεις και βγαίνει... μία γυναικεία!

  Οι 3 Εαυτοί μας είναι επίσης ο λόγος που έχουμε δύο έτερον ήμισυ εγκεφάλους [όπως βλέπουμε και στη διπλανή φωτογραφία], όπου μέχρι σήμερα δεν γνωρίζαμε γιατί δεν έχουμε μόνο έναν που μας φαινόταν πιο λογικό, αλλά και ο λόγος που αλληθωρίζουν τα μάτια μας, όπου έως σήμερα δεν καταλαβαίναμε το γιατί. Όπως δεν μπορείς να αγνοήσεις ανατομικά τη σπονδυλική μας στήλη ως το τρίτο μέρος του σώματός μας, που ενώνει τις δύο έτερον ήμισυ πλευρές μας, ανάλογα δεν μπορείς να αγνοήσεις το μεσολόβιο του εγκεφάλου μας, που βρίσκεται ενδιάμεσα των δύο εγκεφαλικών ημισφαιρίων μας, συνδέοντας τα, ως ο μαέστρος τους.

  Κατ’επιβεβαίωση, κάποιος μπορεί επίσης να παρατηρήσει πως δεν γίνεται να έχουμε εσωτερικές συγκρούσεις εάν είμαστε μόνο μία Φύση. Τότε με ποιον συγκρουόμαστε εσωτερικά;

          Πού και γιατί ο Λιονάρντο έκρυψε τον ανεπανάληπτο Κωδικό του, τη θεμελιώδη λίθο της Ψυχολογίας, που μπορεί να προκαλέσει ντόμινο εξελίξεων στη Βιολογία, στην Πολιτική, στη Ρομποτική, στην Ανατομία, στην Κοσμολογία, στη Ζωγραφική, στην Αρχαιολογία, στη Νευρολογία, στην Οπτική, στις Τέχνες, στο Μάρκετινγκ και στην καθημερινότητα μας, διότι επιτέλους καταλαβαίνουμε και την Ανατομία μας, αλλά και ποιος είναι αυτός ο «άλλος εαυτός μας» που όλο του μιλάμε και βγαίνει όποτε θέλει, μια και μπορούμε πλέον να τον δούμε στον καθρέπτη μας, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί και έναν λογικό δρόμο προς την Επιφοίτηση! Ένα πολύ-εργαλείο για να ανακτήσουμε την πίστη μας στις Ανθρώπινες Δυνατότητες, και γιατί όχι, να Σώσουμε τον Κόσμο!          

           Σύμφωνα με τις επιστήμες του 21ου αιώνα
, επίσης, σε ολόκληρη τη δημιουργία μας είμαστε χωρισμένοι σε δύο έτερα ήμισυ, όπως συμβαίνει και στα κύτταρα μας. Παρότι σήμερα πιστεύουμε πως είναι κλώνοι το ένα του άλλου, η αλήθεια που μόλις γνωρίζουμε είναι πως αποτελούν δύο διαφορετικά έτερον ήμισυ, όπως φαίνεται ξεκάθαρα και στη διπλανή φωτογραφία, που δείχνει τη διαφορετικότητά τους, ακριβώς τη στιγμή που διαχωρίζονται άνισα τα δύο έτερα ήμισύ κύτταρα, ενώ δεν έχουμε μελετήσει τις μεταξύ τους σχέσεις και διαφορές, ούτε και τα κριτήρια για την αμοιβαία έλξη τους, διότι μόλις μαθαίνουμε πως κάθε κύτταρο έχει τη δική του προσωπικότητα, μια διαφορετική πλευρά, ασύμμετρα το ένα με το άλλο, όπως βλέπουμε και με τα μάτια μας! Το ίδιο συμβαίνει και στο D.N.A. μας με τους δύο έλικες μας και στα ζευγαρωμένα χρωμοσώματα μας, που είναι διαχωρισμένα στα ασύμμετρα δύο έτερα ήμισυ! [Η Ασύμμετρη Ομορφιά και η Έλξη επεξηγούνται στο μυθιστόρημα.]

 Οι εκφράσεις πάντως που έχουμε ήδη αποδεχτεί για τη Δεύτερη, κρυφή φωνή/Φύση μας είναι αμέτρητες, όπως: «Μια φωνή μέσα μου μού είπε...», «Προσπαθώ να τα βρω με τον εαυτό μου». Σε ποιον «άλλον εαυτό» απευθυνόμαστε;… Λογικά, στον δεύτερο εαυτό μας, που έχει το δικό του μυαλό και προσωπικότητα, που ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΑΡΜΟΝΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟΙ.

           Αυτό σημαίνει πως ΟΛΟΙ γεννιούνται μαθαίνοντας τη συνεργασία διαφορετικών πλευρών, εκ των έσω! Αλλιώς θα βρίσκονται σε εσωτερικό διχασμό και γκρίνια. [Το πώς, βρίσκεται στο μυθιστόρημα]

Δηλαδή, η Φύση όλων των όντων είναι
να μάθουν να συνεργάζονται!!

           Τι ανακούφιση... Μπορεί πράγματι να τα καταφέρουμε και να τα βρούμε μεταξύ μας, διότι είναι στη Φύση μας! Όσα περισσότερα μαθαίνεις για τη φύση, τόσο περισσότερο την Αγαπάς!

Ο Κωδικός του Λιονάρντο Ντα Βίντσι=
"Όλοι μας έχουμε Τρεις Εαυτούς σε ένα σώμα!"
Το μυστικό για να πετύχουμε την ατομική και ομαδική μας ισορροπία!

ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΦΩΤΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ!

          [Επεξηγείται πλήρως στο βιβλίο] Δεν μπορείς να αγνοήσεις τα νέα φυσικά δεδομένα, διότι πλέον βλέπουμε τον έτερον ήμισυ εαυτό μας ως και με τα μάτια μας! Ο στόχος είναι να τα κατανοήσεις. Δεν είμαστε μόνοι μας, έχουμε δύο έτερον ήμισυ εαυτούς να ικανοποιήσουμε!

 Άρα, μπορεί κάλλιστα οι 3 Φύσεις μας να είναι κατ'αρχήν η θεμελιώδης λίθος της Ψυχολογίας για να γίνει επιστήμη, μια και είναι η πρώτη φορά που γνωρίζουμε οποιονδήποτε βιολογικό κανόνα/νόμο για τον εσωτερικό μας κόσμο! Καλούνται να ξυπνήσουν τη, δεδομένη πλέον, δεύτερη φωνή μας και να τις προσαρμόσουν στις μας! Φέρνοντας στην επιφάνεια και τον κρυφό/δεύτερο εαυτό τους και καθενός πελάτη τους, διότι είναι ισάξιοι, και μόνο βρίσκοντας τον συνδυασμό τους θα μπορούν να καταλάβουν τους λόγους της ψυχής των πελατών τους και του εαυτού τους. [το πώς, στο μυθιστόρημα]

Πώς όμως τώρα, όλα τα παραπάνω, ωφελούν την καθημερινότητα μας στην αέναη αναζήτηση μας για την επίτευξη της ισορροπίας μας, τόσο εσωτερικά, όσο και στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, αλλά και κοινωνικά;

           Πώς ο κωδικός του Λιονάρντο προεκτείνεται σε 45 πρωτότυπες θεωρίες ενώ ταυτόχρονα αποτελεί έναν λογικό δρόμο έτσι ώστε να πετύχεις από τη λήξη της εσωτερικής σου διχογνωμίας, μέχρι ακόμα τη Φώτιση σου και το άνοιγμα του Τρίτου σου Ματιού;

[Στο παραπάνω σχέδιο οι binaty "Like και Dislike", του Λιονάρντο που έχουν εξ ορισμού τις πλάτες τους γυρισμένες ο ένας στον άλλο, μια και εκείνα που σε δυσαρεστούν έρχονται σε αντιδιαστολή με εκείνα που σου αρέσουν. Ο κωδικός του Facebook; Επεξηγούνται περισσότερο στο μυθιστόρημα.]

ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΦΩΤΙΣΤΟΥΜΕ!

 "Ο εικοσιεννιάχρονος, άκακος κι ευαίσθητος Νίκολας βρίσκει στη Φλωρεντία του 18ου αιώνα το κρυφό και χαμένο χειρόγραφο του τελευταίου μαθητή και κληρονόμου του Λιονάρντο ντα Βίντσι, τον Φραντζέσκο Μέλτζο, και αποκωδικοποιεί πρώτα τον κόσμο και μετά την περίφημη Μόνα Λίσα, ζώντας τα διδάγματα του Λιονάρντο ως μέρος της περιπετειώδους ζωής του, μεταξύ της Φλωρεντίας και της Νέας Υόρκης του 1800, στον αγώνα για να ζήσει μια άξια ζωή σε κυνικούς καιρούς".

 Το ιστορικό μυθιστόρημα εποχής με 165 πρωτότυπες θεωρίες και 350 επεξηγημένους πίνακες και σχέδια ως μέρος της πλοκής, ενηλικίωσης και φώτισης των ηρώων του, είναι μοιρασμένο σε τρεις εποχές της ιστορίας μας. Όλοι τους είναι «Αναζητητές της Αλήθειας» και ο ένας εξελίσσει τον άλλο, σαν μια σκυταλοδρομία γνώσης. Ποιο είναι το Σύστημα της Φυσικής Ισορροπίας και ποια η λειτουργία+φιλοσοφία της Τριδίκαιης Δημοσοφίας;
 Θα’ναι πάντως πολύ αστείο εάν αρέσει σε πολλούς η Δημοσοφία, και να προέρχεται το πιο δίκαιο πολιτικό σύστημα, και πάλι από Έλληνα...
   Τι να προσέξεις για τη σοφή ενηλικίωση σου;
Ποια είναι η Φύση του Ανθρώπου;

           Όλα τα παραπάνω ερωτήματα αποτελούν το ΤΡΙΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ αποκωδικοποίησης της Μόνα Λίσα και παραμένει κρυφό για να το χαρείτε διαβάζοντάς το στο μυθιστόρημα, όσοι φυσικά ενδιαφέρονται.

           Η διαφορά του να διαβάσεις το χειρόγραφο ή όχι, είναι ανάλογη του εάν θες να ανοίξουν τα μάτια σου, ή εάν προτιμάς να τα κρατήσεις ερμητικά κλειστά.


Θα πετύχει η "Επανάσταση των Άκακων" στον 21ο αιώνα; Εάν το μήνυμα γίνει αντιληπτό, τότε ήρθε η κατάλληλη ώρα!
ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΦΩΤΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!
Ο πρώτος μας στόχος είναι να μιλάμε ελεύθερα μεταξύ μας.

Με την ευγενική συνεργασία των Εκδόσεων Οσελότος.
Φιλολογική Επιμέλεια: Όλγα Παλαμήδη.

Refferences: [1] Codex Forster, by Lionardo da Vinci, 10 v., Literary Works of Leonardo da Vinci, VOL. II, by Richter, page 414. [2] Codex Windstor, by Lionardo da Vinci: IV 174a [3] Treatise of Painting, by Francesco Melzi, chapter V.

*Η Αποκωδικοποίηση της Μόνα Λίσα, συνέβηκε στην παρουσίαση του ιστορικού μυθιστορήματος εποχής, "Η Αποκάλυψη της Μόνα Λί-σα", στην Αθήνα, στο Polis Art Cafe, στις 20 Οκτωβρίου 2018, από τον Φίλιππο Μαρινάκη, τηλεοπτικό στέλεχος για πολλά χρόνια στις Ελληνικές Σειρές στο mega, μεταξύ άλλων.

**Θα βρείτε το μυθιστόρημα [με 16 έγχρωμες σελίδες] σε κεντρικά βιβλιοπωλεία της Αθήνας [Ιανός, Πολιτεία, Πρωτοπορία], και στα ηλεκτρονικά μαγαζιά τους, όπως και από τις Εκδόσεις Οσελότος εδώ. Έγχρωμο θα το βρείτε στην Blurb εδώ.

***Κυκλοφορεί επίσης και στα Αγγλικά, είτε εκτυπωμένο, είτε για το Kindle, από την Amazon εδώ, και έγχρωμο εδώ:

Αγορά "Η Αποκάλυψη της Μόνα Λϊσα"  με 16 έγχρωμες σελίδες

Σύντομα διαθέσιμο!

Ασπρόμαυρο βιβλίο ολόκληρο Εγχρωμο, είναι μοιρασμένο σε δύο τόμους.

E-book [epub]
  Εγχρωμο, είναι μοιρασμένο σε δύο τόμους.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΙΣ 45 ΠΡΩΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ

 

"Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΜΟΝΑ ΛΙ-ΣΑ" ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 


Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΟΣ: "Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ MONA LISA. -ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ ΤΟΥ ΤΡΙΔΙΚΑΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ+ΔΗΜΟΣΟΦΙΑΣ" [Ιστορικό/Ρομαντικό Μυθιστόρημα]

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΑΙΝΙΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ MONA LISA! ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ! ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ MONA LISA!Mona Lisa Code here?

  Οι Εκδόσεις Οσελότος σας προσκαλούν στο Polis Art Cafe, Πεσμαζόγλου 5, το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018 στις 3μμ σε μία, λογικά, ιστορική ημέρα, όπου ο συγγραφέας θα παρουσιάσει για πρώτη φορά την Αποκωδικοποίηση της περίφημης Mona Lisa του Λεονάρντο ντα Βίντσι και το γιατί αποτελεί το «μυστικό των μυστικών», όπως προτάσσει ο μύθος της! Μία υπέροχη ιστορία και μια πολυσήμαντη και τελείως άγνωστη στο σήμερα επιστημονική γνώση που μας ανοίγει πύλες γνώσης τόσο επιστημονικά, όσο και για να πετύχουμε την προσωπική μας ισορροπία κι έμπνευση, τόσο εμείς, όσο κι ολόκληρη η κοινωνία μας μεταξύ της, στα πλαίσια της έκδοσης του πρωτοπόρου κι εικονογραφημένου ιστορικού μυθιστορήματος εποχής του Φίλιππου Μαρινάκη:

«Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ MONA LISA.
Αναγένεσις Δίκαιων Ανθρώπων+Δημοσοφίας».

  Πώς συνδυάζεται το μυστικό της Mona Lisa με τους Φαραώ, τους Αρχαίους Έλληνες, τη Χριστιανοσύνη, την ολοκαίνουργια θεμελιώδη λίθο της Ψυχολογίας και το Σύστημα της Φυσικής Ισορροπίας, δημιουργώντας ως κι ένα νέο σύστημα Δημοκρατίας, τη Δημοσοφία, όπου «όλοι έχουν την εξουσία και κανένας» που, επίσης, αποκαλύπτονται;
            Ο Λεονάρντο γράφει επιπροσθέτως πως, «Όλη μας η Γνώση μας προέρχεται από τις Ευαισθησίες μας», σε μια εποχή σήμερα όπου αλληλο-συμβουλευόμαστε να τις σιγάσουμε ώστε να μην πληγωθούμε. Μήπως όμως έτσι χάνουμε όλη μας τη Γνώση; Ο κόσμος αλλάζει με νέες γνώσεις.       
  Ένα ευαίσθητο κυνήγι εσωτερικών θησαυρών γνώσης, γεμάτο αλήθεια και αποκαλύψεων μυστηρίων που μας ταλανίζουν από τη γέννηση του είδους μας, με 165 πρωτότυπες θεωρίες, χάρη κυρίως στην Πύλη της Mona Lisa, και με φάσμα από το τι ήδη γνωρίζουμε για τη μαγική Φύση του Ανθρώπου, την ολόδική μας «ανθρωπιά», και το πώς να τα βρούμε μεταξύ μας, μέχρι το πώς γεννήθηκε το Κόσμος, το χιούμορ του Θεού, το σοφό πρωτόπλαστο ζευγάρι, το γεγονός πως οι μνήμες μεταφέρονται από γενιά σε γενιά, τη Ρομποτική, τους Εξωγήινους, το πώς να προστατεύσουμε τους ευαίσθητους, μια και κουβαλούν όλη μας τη Γνώση, πώς να «υπερ-πηδάμε» κάθε εμπόδιο, και πώς να ευτυχίσουμε και πώς να εμπνευστούμε, με τη συνοδεία 350 πανέμορφων κι επεξηγημένων πινάκων και σχεδίων κυρίως του Λεονάρντο, ως μέρος της διήγησης, ενηλικίωσης και φώτισης των πρωταγωνιστών, «Αναζητητών της Αλήθειας», σε τρεις καθοριστικές εποχές. Στην Αναγέννηση, στην επανάσταση στην Αμερική και στη Γαλλία στον 18ο αιώνα, αλλά και στον 21ο αιώνα, για να συνδέσουμε τις θεωρίες με αποδείξεις, ώστε:
ΝΑ ΦΩΤΙΣΤΟΥΜΕ, ΚΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! 
Ο πρώτος στόχος είναι να μιλάμε ανοιχτά μεταξύ μας. 
        Η διαφορά τού να διαβάσεις το χειρόγραφο ή να μην το διαβάσεις, είναι ανάλογη του εάν θες να ανοίξουν τα μάτια σου ή προτιμάς να τα κρατήσεις για πάντα ερμητικά κλειστά!

Λίγα λόγια για την υπόθεση:
  Στην εποχή της δόξας του Ναπολέοντα, στα τέλη του 18ου αιώνα στη Φλωρεντία, ο ευαίσθητος, ειλικρινής, κωμικογράφος, εικοσιεννιάχρονος Νίκολας μαγεύεται και ταυτίζεται με το κρυφό χειρόγραφο του τελευταίου και καλύτερου μαθητή του Λεονάρντο ντα Βίντσι που αποκαλύπτει τον Ανθρωπιστή και Δάσκαλο Λεονάρντο, ζώντας τη σοφία και μαγεία του ως μέρος των περιπέτειών του, για να αποκωδικοποιήσει πρώτα τον κόσμο και μετά την επική Mona Lisa, «το μυστικό των μυστικών», μεταξύ της Φλωρεντίας και της Νέας Υόρκης του 1800, μαζί κιόλας με την ανέλπιδη βοήθεια μίας πολύ ιδιαίτερης εσωτερικής φωνής που τον οδηγεί στην αποκωδικοποίηση της Mona Lisa! Πώς γνώριζε η εσωτερική του φωνή για τη Mona Lisa, όταν κανείς δεν την έχει αποκωδικοποιήσει;
  Οδηγώντας τον κάθε αφοσιωμένο «Αναζητητή της Αλήθειας», ως και στη Φώτιση ή στην τηλεμεταφορά του στο κέντρο του Κόσμος με τα μάτια ανοιχτά, ξυπνώντας ως και το Τρίτο του Μάτι, δημιουργώντας και μια νέα θεωρία για τη γέννηση του Σύμπαντος! Πόσο μακριά πάει η αποκωδικοποίηση της Mona Lisa; Ας προετοιμαστούμε...

Είναι ο 21ος αιώνας η κατάλληλη εποχή;
Εάν το μήνυμα γίνει αντιληπτό, τότε έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου.

 Δεν προϋποθέτει καμία ιδιαίτερη γνώση για τον Λεονάρντο ή την Αναγέννηση ή το Σύμπαν ή το Τρίτο Μάτι ή τους Φαραώ ή τον Πλάτωνα και τα δικά τους αινίγματα που επιλύονται μερικώς εδώ, μια και συμπεριλαμβάνονται στο μυθιστόρημα:  

«Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ MONA LISA. Η Αναγένεσις Δίκαιων Ανθρώπων + Δημοσοφίας

Παρουσίαση: Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018, στις 3μμ, στο Polis Art Cafe, Πεσμαζόγλου 5, κοντά στην Ομόνοια. Το event της Παρουσίσης στο Facebook: https://www.facebook.com/events/326466654824500/

Έκδοση: Στην Παρουσίαση έιτε έγχρωμο, είτε ασπρόμαυρο, με 16 έγχρωμες σελίδες και σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία σε όλη τη χώρα, από τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018.

Ηλεκτρονική Έκδοση: Πέμπτη 25 Οκτωβρίου, σε Amazon, Barnes & Nobles, Ibooks & Blurb.

ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΦΩΤΙΣΤΟΥΜΕ!

Το μυθιστόρημα θα είναι διαθέσιμο στην Παρουσίαση είτε έγχρωμο, είτε ασπρόμαυρο (με 16 έγχρωμες σελίδες) και, σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία σε όλη τη χώρα, από τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018. Στα online βιβλιοπωλεία από τις 25 Οκτώβρη 2018, τόσο στα Ελληνικά, όσο και στα Αγγλικά.

Με την ευγενική συνεργασία των Εκδόσεων Οσελότος. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: "Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ MONA LISA"

 

 

Το link για την αγορά του μυθιστορήματος στα Ελληνικά, Ασπρόμαυρο με 16 έγχρωμες σελίδες είναι ενεργό. Τα υπόλοιπα links για την αγορά του βιβλίου ή την προπαραγγελία θα γίνουν ενεργά στις επόμενες μέρες

.

Ελληνικά:
Βιβλίο
Kindle Ready (azw3)
Ελληνικά:
E-book (epub)
Ελληνικά:
Βιβλίο
E-book (pdf)
Ελληνικά:
E-book (pdf)
E-book (epub)


ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ MONA LISA ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΑΜΕ;

Click to watch   Προσωπικά, μου έκανε τεράστια εντύπωση πως όντως κρύβει ένα τεράστιο μυστικό και δεν είναι ένας ακόμα μύθος για λαϊκή κατανάλωση. Κι όμως, υπάρχει κλειδί στην τέχνη, φιλοσοφία κι επιστήμη του Λεονάρντο ντα Βίντσι!
             Είμαι βέβαιος πως αυτή είναι η αποκωδικοποίηση της Mona Lisa που ενστικτωδώς περιμέναμε, όχι μόνο διότι μια μικρή και μυστηριώδης φωνή μέσα μου με οδήγησε στην κατανόηση της Mona Lisa, αλλά και επειδή σίγουρα δημιουργεί νέα δεδομένα, ενώ ο μεγαλοφυείς Λεονάρντο ντα Βίντσι έχει αφήσει πίσω τουλάχιστον οκτώ ατράνταχτα αποδεικτικά στοιχεία που επιβεβαιώνουν την αποκωδικοποίηση της πέρα από κάθε αμφιβολία, διότι ήθελε να είμαστε βέβαιοι για την ιστορία και άγνωστη στο σήμερα επιστήμη που θέλει απλόχερα να μεταδώσει στην κατάλληλη εποχή.
Είναι ο 21ος αιώνας η κατάλληλη εποχή;
Εάν το μήνυμα γίνει αντιληπτό,
τότε έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου.
.


"Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ MONA LISA" ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 2000 ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ

Click to watch"Όντας στο Παρίσι για επαγγελματικούς λόγους, ο απόφοιτος του Χάρβαρντ συμβολιστής Ρόμπερτ Λάνγκντον δέχεται ένα απρόσμενο τηλεφώνημα, ο πλέον έμπειρος έφορος του Λούβρου έχει δολοφονηθεί μέσα στο μουσείο. Δίπλα στο νεκρό σώμα η αστυνομία βρήκε ένα πολύπλοκο αίνιγμα. Στην προσπάθεια επίλυσης του ο Λάνγκντον  απρόσμενα ανακαλύπτει πως όλα οδηγούν σε μία σειρά στοιχείων, κρυμμένα στα έργα το Ντα Βίντσι... στοιχεία διαθέσιμα για όλους να δουν... κι από την άλλη ιδιοφυέστατα κρυμμένα από τον Λεονάρντο.
Ο Λάνγκντον ενώνει τις δυνάμεις του με μία χαρισματική Γαλλίδα κρυπτολόγο, Σόφι Νεβό, και μαθαίνει πως ο νεκρός έφορος ήταν αναμιγμένος στην Priory of Sion- μία αληθινή μυστική κοινωνία που απαριθμούσε ως μέλη της τον Ισαάκ Νεύτον, τον Μποτιτσέλι, τον Βίκτωρα Ουγκό, και τον Ντα Βίντσι, ανάμεσα σε πολλούς άλλους. Ο έφορος του Λούβρου έχει θυσιάσει τη ζωή του για να προστατεύσει το πιο πολύτιμο στοιχείο της σέκτας του : η τοποθεσία ενός ιδιαιτέρως σημαντικού θρησκευτικού απολιθώματος, κρυμμένο για αιώνες.
Σε μία χωρίς ανάσα κούρσα στο Παρίσι, το Λονδίνο και μακρύτερα ο Λάνγκντον και η Νεβό, ταιριάζουν τα μυαλά τους με έναν απρόσωπο πρόσωπο εξουσίας που εμφανίζεται να εργάζεται για την Opus Dei, μία μυστική σέκτα του Βατικανού που πιστεύεται πως είχαν για πολύ καιρό συνωμοτήσει για να αρπάξουν το μυστικό της  Priory. Εκτός κι ο Λάνγκντον κι η Νεβό μπορούν να επιλύσουν το αίνιγμα έγκαιρα, το μυστικό της Priory- και μία εντυπωσιακή ιστορική αλήθεια- θα χαθούν για πάντα."
  Σε μια αναζωογονητική μίξη αμείλικτης περιπέτειας, γνωστικής ίντριγκας, οξεία σκέψη και εμπεριστατωμένη μελέτη, ο συμβολιστής Ρόμπερτ Λάνγκντον (τον πρωτογνωρίσαμε στο επιτυχημένο βιβλίου του Νταν Μπράουν «Άγγελοι και Δαίμονες») είναι πιστός στην έρευνα του για την Αλήθεια.  Ο Κωδικός ντα Βίντσι πούλησε περισσότερα από 100 εκατομμύρια βιβλία και είναι από τα πιο επιτυχημένα βιβλία στην Ιστορία μας.
  Η Αποκάλυψη της Mona Lisa δίνει μια διαφορετική εκδοχή και για τον Μυστικό Δείπνο του Λεονάρντο και ποιος καθόταν δίπλα στον Χριστό, σε σχέση και με την ολοκαίνουργια αποκωδικοποίηση της Mona Lisa και τη Βίβλο.
daNBROWN.COM

The Catcher in the Rye [Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΣΙΚΑΛΗΣ] [J. D. Salinger]

Click to watch

Ω... το πρώτο που θέλετε μάλλον να γνωρίζεται είναι το που γεννήθηκα και πως ήταν τα χάλια παιδικά μου χρόνια, και πως οι γονείς μου ήταν απασχολημένοι και όλα πριν με γεννήσουν, και όλα αυτά τα Ντέιβιντ Κόπερφιλντ κάπως σκατά, αλλά δεν νοιώθω να μπω πιο βαθιά, εάν θέλετε να γνωρίζεται την Αλήθεια. Καταρχήν κάτι τέτοια τα βαριέμαι και κατά δεύτερον οι γονείς μου θα πάθαιναν κανά δύο αιμορραγίες ο καθένας, εάν έλεγα οτιδήποτε ιδιαίτερα προσωπικό γι'αυτούς....

 Ο Χόλντεν Κόλφιλντ είναι 16, μόλις αποβλήθηκε από το σχολείο του και ω Χριστέ μου πόσο λέει ό,τι σκέφτεται. Εκθέτει την υποκρισία και την ενήλικη προσαρμοστικότητα, όπως και του αρέσει να παίζει με την μικρή του αδερφή που πολύ συχνά αποκαλεί «μεγάλη Φοίβη», χάρη στους παραπάνω λόγους. Το σταθερό κι αδάμαστο πνεύμα του και η οξυδέρκεια του στις παρατηρήσεις του για τους ανθρώπους και την κοινωνία μας είναι άνοιγμα ματιών για τους εναλλακτικούς ανθρώπους.
  Ο Χόλντεν είναι πάνω-κάτω ο ίδιος ο Σάλιντζερ και η δεκαεξάχρονη ματιά του στον σύμπαν των ενηλίκων. Κοφτερός και μυαλωμένος για να πω το ελάχιστο, αυτή είναι η σκέψη μίας ιδιοφυίας. Μπορείς να το διαβάσεις ως μία αστεία εφηβική ιστορία, ή μπορείς να κολυμπήσεις στα εκατομμύρια στοιχεία που παραθέτει ο Σάλιντζερ, στην αναζήτηση για τη συνολική εικόνα της κοινωνίας μας. Προτείνεται να το διαβάσετε στην αρχική του γλώσσα, μιας και τα Αγγλικά του Σάλιντζερ είναι όσο κοντύτερα γίνεται στην τελειότητα. Αυτό είναι ένα βιβλίο που έχει αλλάξει τη ζωή σε όχι και τόσο λίγους. Πρώτα το διάβασα σε γυρίσματα για να παράξω μία μικρού μήκους (ευχαριστώ άπειρα Σαμ), το πρώτο συναίσθημα ήταν «Ω Θεέ μου! Δεν είμαι μόνος μου!» (και ναι, είναι είκοσι χρόνια πριν το OMG). Μετά που διάβασα τη δέκατη σελίδα απλά έτρεξα σπίτι μου και το αγόρι έγραψε τις παρατηρήσεις του για τον κόσμο μας και δεν έχει σταματήσει από τότε. [duh]